Wie ben ik?

Mijn naam is Andrea van Dam, en ik ben sinds 2005 actief in de arbeidsbemiddeling, re-integratie en loopbaanbegeleiding. Sinds begin 2019 ben ik voor mijzelf gestart als re-integratieconsulent en loopbaanadviseur.

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd bij Noloc als erkend loopbaanprofessional en vanaf 2021 Register Loopbaanprofessional. Mijn kracht ligt in het zien van kansen en het zoeken naar een passende oplossing. Zo is voor iedereen een werkplek te vinden die past bij de mogelijkheden en belastbaarheid van dat moment.

Mijn klanten omschrijven mij als iemand die goed kan luisteren, optimistisch is, en met een professionele en reële blik kan kijken naar de mogelijkheden. Hiermee krijgt de klant een eerlijk beeld van zijn kansen op de arbeidsmarkt en goede begeleiding bij de stappen die genomen moeten worden om tot het doel te komen.

Op deze site kunt u informatie vinden over mijn producten en dienstverlening. Daarnaast werk ik veel samen met andere (loopbaan)professionals. Mocht ik u zelf niet verder kunnen helpen, dan kan ik u wel in contact brengen met één van mijn collega’s. 

Mocht u wat meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.